Call Center Masa ve Sandalyeleri

Call Center Masa ve Sandalyeleri

Call Center Masa ve Sandalyeleri

İşyerlerinin bilgi akışı CALL Center merkezleri sayesinde sağlanır. Görülmez sinir ağları gibidirler. Bu görünmez yerleri Ofis Dünyası olarak en şık ve modern ve rahat şekilde dizayn ederiz siz değerli müşterilerimizle.

CALL CENTER sandalyeleri hem şık hem de rahat olacak şekilde siz değerli müşterilerimiz için tasarlanır. Sürekli üzerinde oturmaya müsait ve vücut standartlarında üretilmektedir. Ortopedik ve rahat olması önceliklerimiz arasında. Ofis Dünyası olarak müşteri memnuniyetini daima ön sırada tutmaktayız...

CALL CENTER masaları çalışma ortamına göre dizayn edilir. Tek masa veya birbirine monte edilmiş masaların bölücü panellerle ayrılmasıyla da tasarlanır. Ayırma panelleri isteğe göre ahşap, cam veya metal olabilir. Ayrıca masaları duvar bölme panelleriyle de ayırmak mümkün.

Ofis Dünyası, Call center çalışma masa ve sandalyelerini en son teknolojiyle isteğe göre üretmektedir. Görünmezi görünür kılmak bizim işimiz daima...

Amacımız

OFİS DÜNYASI olarak dünya çapında iş yapmak ve kendi alanımızda evrensel olmak. İnsana , doğaya ve tüm canlılara daima saygı duymak. İçerideki ve dışarıdaki bütünlüğü daima korumak.

Kendi alanımızda gelişmek , bir numara olmak. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini kazanmak. Gelişmiş teknolojiyle beraber en iyi sonuçları size sunmak.

Bize gelin dünyanızı beraber dekore edelim.